BLOG

Eviniz İçin En İyi Mavi Duvar Boyası Renkleri

17.03.2021


Ev dekorasyonu ile ilgilenen kişiler için mavi renk her zaman bir favoridir. Mavi rengin tonları deniz, gökyüzü gibi doğanın hoş bir biçimini hatırlatır. Günümüzde sağlık ve çevre bilincinin trend olmasıyla birlikte mavi duvar boyası renkleri denge ve doğal unsurlar hissi de sunabilir. Peki neden çoğumuz dekorasyon için genellikle mavi duvar boyasına yöneliyoruz? Aslında bu durum mavi tonlarının kataloğumuzdaki en tarafsız renk olması ile alakalı çoğu zaman. Beyaz, gri ve bej gibi renkler parlak bir dekor için sahneyi oluştururken arka planda kaybolur ama mavi renk kendini baskılamadan odadaki diğer renkleri tamamlayacak şekilde bir bütün oluşturur. Ayrıca mavi renk için seçenek de çok fazladır. İstediğiniz sakin bir mavi-gri ya da zengin ve davetkar bir safir gibi renkler söz konusu olduğunda seçenekler bol ve asla sıkıcı değildir. Şimdi size en uygun mavi rengi bulmak için aşağı göz atın.

Seveceğiniz mavi boya tonları..
Iceberg: Geleneksel mavi duvar boyasından çok da uzaklaşmadan, canlı hissetmek istediğiniz alanlar için bu buzlu renk tonunu kullanabilirsiniz. 

Ocean Air: Bir soluklanma yeri aradığınızda bu yumuşak ve havadar mavi-yeşil tonun gücünü kullanabilirsiniz. Bir yatak odasında sakinlik için bu renk mükemmeldir ama dilerseniz bu sevimli ve açık mavi duvar boyasını stresi dengelemek ve zihninizi boşaltmak için ofis ortamınızda da kullanabilirsiniz.

Ocean Waves: Odaya vuran gün ışığı ile yüzeye farklı alt tonlar getiren bir dokunuş. Tıpkı güneşin altında dalgalanan okyanus dalgaları gibi. Mavinin ötesinde bir renk sunan çok yönlü bir seçim olan Ocean Waves, oturma odası, mutfak ve giriş gibi hareketin yoğun olduğu ve güneşli alanlarda harikalar yaratır.



Tropical Breeze: Deniz gökyüzüyle buluşuyor. Yeşil bir dokunuşa sahip bu sakin mavi, deniz kıyısından mükemmel bir manzara gibi. Çocuk odalarında ya da sonsuz olasılıklar duygusu aşılamak istediğiniz her alanda bu rengi tercih edebilirsiniz.

Moonlit Sky: Karanlık ve sonsuz ay ışığının aydınlattığı gökyüzü gibi çekici olan lacivert renk yelpazesinden Moonlit Sky, küçük odaların daha büyük görünmesini sağlamak için kullanılabilir.



Deep Sea: Bu büyüleyici mavi-yeşil rengi, misafirlerinizi etkilemek için yemek odası veya oturma odası gibi yerlerde kullanabilirsiniz.

Hala sizin için en iyi mavi rengi bulamadıysanız diğer seçeneklerimiz için koleksiyonumuza  göz atabilirsiniz.

Renklendir

Gökyüzünün Sizin İçin En Uygun Enerjilerini Evinize Taşıyın

Duvarların rengi sadece dekorasyon ile ilgili değildir. Renkler, yaşam alanlarımızın ve dolayısıyla bizlerin enerjisini direkt olarak etkiler.

Daha Fazla

Kişiliklerine Göre Çocuk Odası Fikirleri

Bir çocuk odası için en iyi rengi nasıl seçebiliriz? Doğru rengi seçmek için ilk olarak onları neyin harekete geçirdiğini anlamak gerekir. Başlamak için kendinize şu soruyu sorun ‘Çocuğumu üç kelime ile nasıl tarif ederim?’. Sevdiği ya da beğenmediği şeyleri, zamanını nasıl geçirdiğini ve onun için en etkileyici şeyin ne olduğunu düşünün. Belki evinizin duvarlarına küçük gökkuşakları ile işaretlemeler yapmıştır ya da belki güneş ışığında sessizce kitap okumaktan hoşlanıyordur. Bu gibi detayları düşünün ve onun kişiliğini belirlemeye çalışın.

Daha Fazla
Haftalık dekorasyon önerilerini ve yeni ürünleri takip etmek için
bize katıl!