BLOG

Gökyüzünün Sizin İçin En Uygun Enerjilerini Evinize Taşıyın

17.03.2021

Duvarların rengi sadece dekorasyon ile ilgili değildir. Renkler, yaşam alanlarımızın ve dolayısıyla bizlerin enerjisini direkt olarak etkiler. Bu yıl yaşam alanlarınıza sizlere en iyi gelecek hisleri sunduğumuzdan emin olmak için  MerLunaLeo ile gökyüzünün enerjilerinin renklere yansımalarını okuyabileceğiniz bir yazı hazırladık. Gökyüzünün sizlere yansıttığı enerjileri daha iyi kullanmak, hissetmek ve faydalanmak için okumaya devam edin.

Koç: Aşk Yakar
Kızıl gezegen Mars tarafından yönetilen Koç burçlarının enerjisini en iyi anlatacak renk Hot and Spicy olacaktı elbette. “Öncü” nitelik özelliğinin “Ateş” elementi ile birleşmesiyle atak, canlı, hareketli, bol heyecanlı, sıcakkanlı, hararetli, tutkulu olan Koç burçlarının kendilerini en iyi biçimde ortaya koyabilecekleri, kendilerini sahnede hissedecekleri, içinde bulundukları ortamda rahat edecekleri yaşam alanlarında bu tonlardan faydalanmaları iyi olacaktır.


Boğa: Natüralist Konfor
Estetik ve güzellik gezegeni Venüs’ün yönettiği, hayatta en önem verdiği şey güvenli konfor alanı olan Boğa burçları için yeşilin tonlarının yer aldığı yaşam alanları huzur verecektir. “Sabit” niteliği ile konfor alanından kolayca çıkamayan “Toprak” elementinin enerjisi ile de kök salmaya önem veren Boğa’lar aradıkları güvenli konfor alanını Green Energy'nin enerjisi ile yaşam alanlarında yakalayabilirler.


İkizler: Meraklı Elçi
İletişimin ve idrakin gezegeni Merkür tarafından yönetilen İkizler burçlarının anlatacakları hiç bitmez. Kelimelerle eğlenmeyi iyi bilirler ve hem konuşmayı hem eğlenmeyi severler, kelimeleriyle haberleri taşıyarak elçilik ederler. “Değişken” niteliğin getirdiği çift ruhluluk kararsız kalmalarına sebep olabilir. “Hava” elementinin araştırmacı ve bilgi meraklısı doğası ise onlara haberleri istemsizce getirir. İletişime dayalı, akılcı çalışmalar yaptıkları yaşam alanlarında Blue Grey rengi ile kendilerini en iyi şekilde ifade edecek ve çalışmalarında başarıyı yakalayacaklardır.


Yengeç: Nostaljik Luna
Gezegenimizin uydusunun adının “Luna” olduğunu biliyor muydunuz? Biz kendisine her ne kadar Ay diyor olsak da aslında Dünya’nın Ay’ı Luna’dır. Luna annemizdir, çocukluğumuzdur, büyüdüğümüz evdir. Annemiz ve büyüdüğümüz ev, doğduğumuz ve doyduğumuz anıları anlatır. Ay yönetimindeki Yengeç burçları sevdiklerine bu nedenle bir anne gibi yaklaşır, korumak, kollamak, beslemek, doyurmak ister. Kendileri için ise bu huzuru yaşam alanlarında kullanacakları Ocean Air  rengi ile yakalayabilirler. Geçmiş anılarda gezen zihinleri bu renk ile dinginleşir, geleceğe umutla bakmalarını sağlar.


Aslan: Neşeli Çocuk
“Ateş” elementi Aslan burçlarına eğlence, hareketlilik, canlılık getirirken “Sabit” nitelikleri ile bir çocuk kadar inatçı ve kendi bildiğini okuyan karakter özellikleri sergileyebilirler. Güneş’in çocukları Aslan burçları Güneş’in rengi Sunny Glow ile renklendirecekleri yaşam alanlarında yeteneklerini ortaya çıkarabilir, içlerindeki çocuk ile eğlenceli danslar edebilir, başarıları ile alkışları toplayabilirler.


Başak: Saf ve Temiz
Başak burçları, yöneticileri Merkür’ün analiz yeteneği ile toparlayıcı ve düzenleyicidirler. Minimalist yaşam anlayışlarıyla etraflarında gereksiz ve işe yaramaz olan ne varsa toparlar ve kurtulurlar, çünkü onlar için “Toprak” elementi mahsul demektir, mahsul yoksa o toprak için emek harcamaya gerek yoktur. Aslında en büyük emektar ve insanlık için hizmet etmeye hazır olan da yine kendileridir. Saflık ve masumiyet dolu karakterlerine Marble Beach rengi sakinlik ve huzur getirebilir.


Terazi: Modern Âşık
Sanatçı ruhunu, güzelliğini ve sevgi dolu kalbinin enerjisini yönetici gezegeni Venüs’ten alan Terazi burçları yaşam alanlarında kullanacakları Modern Love ile sakin bir müzik eşliğinde aşka gelebilir, “Öncü” nitelikleri ve “Hava” elementinin birleşimi ile içlerindeki sanatçıyı ortaya çıkarabilir, sakinliklerine sakinlik katabilirler.


Akrep: Derin Tutku
Kızıl gezegen Mars, Akrep burçlarının yöneticisi olarak daha çok “Su” elementi enerjisi ile derinliği, sezgileri, karanlığı yansıtır. Moonlit Sky ile renklendirecekleri yaşam alanlarında her şeyin “ötesi”ni keşfedebilir, duygularının derinliklerine dalabilirler.. “Sabit” niteliklerinin enerjilerine yansımasıyla oluşturacakları kendilerine uygun yaşam alanları ile kendi başlarına kalmalarına ortam sağlayabilir, tam da istedikleri gibi.


Yay: İyimser Kâşif
Şansın, bereketin, bolluğun ve bunlar için tek gerekliliğin “inanmak” olduğunu temsil eden gezegen Jüpiter’in yönettiği Yay burçları hayata pembe gözlüklerinin ardından bakarak keşfedilecek yerlerin, yolların, anların hayalini kurar. “Ateş” elementinin hareketliliği ve canlılığı ile “Değişken” niteliğin seçim yapmakta zorladığı Yay burçları bir yerlere kolay kolay bağlı kalamasalar da yaşam alanlarında kullanacakları Playful Pink ile bulundukları yere ait hissetmelerine yardımcı olabilirler.


Oğlak: Soğukkanlı Lider
Gökyüzünün öğretmeni, sınırların ve zorlukların gezegeni Satürn’ün yönettiği Oğlak burçları için mantık her şeyden önce gelir, kurallara ve planlara sadıktırlar. Satürn’ün “Toprak” elementindeki enerjisi Oğlak’ta geçmişi, kökleri, ataları ve garanticiliği temsil eder. Yaşam alanlarında kullanacakları Natural Choice ile kararlılıklarını desteklerken, geleneksel ruhları için huzur bulabilirler.

Kova: Yenilikçi ve Özgür
Zamanın gezegeni Satürn’ün yönettiği Kova burçları “Hava” elementinde geleceği temsil eder. Modern yöneticisi “Uranüs”ün yenilikçi, sıra dışı enerjisi ile de kalıpları yıkmak, kurallara karşı gelmek ve çözümler üretmek, bunu tüm insanlık için yapmak Kova enerjisini en iyi anlatan unsurlar olabilir. Farklılıkları kucaklayan, evreni bütünüyle sorgulayan Kova burçları yaşam alanlarında kullanacakları Mesmerize ile yıldızlara yakın hissedebilirler.


 

Balık: Romantik Mistizm
“Su” grubunun yansıttığı duygusal ve sezgisel yetilerini sanatla, şiirle, aşkla göstermeyi iyi bilen Balık burçları “Değişken” nitelikleri ile var olan dalgalı ruh hallerini, yönetici gezegenleri Jüpiter’in yansıttığı inançlar üzerine derin düşünme çalışmalarını en iyi Focus On ile renklendirdikleri yaşam alanlarında dengeleyebilirler.








 

Renklendir

Eviniz İçin En İyi Mavi Duvar Boyası Renkleri

Ev dekorasyonu ile ilgilenen kişiler için mavi renk her zaman bir favoridir. Mavi rengin tonları deniz, gökyüzü gibi doğanın hoş bir biçimini hatırlatır. Günümüzde sağlık ve çevre bilincinin trend olmasıyla birlikte mavi duvar boyası renkleri denge ve doğal unsurlar hissi de sunabilir.

Daha Fazla

Kişiliklerine Göre Çocuk Odası Fikirleri

Bir çocuk odası için en iyi rengi nasıl seçebiliriz? Doğru rengi seçmek için ilk olarak onları neyin harekete geçirdiğini anlamak gerekir. Başlamak için kendinize şu soruyu sorun ‘Çocuğumu üç kelime ile nasıl tarif ederim?’. Sevdiği ya da beğenmediği şeyleri, zamanını nasıl geçirdiğini ve onun için en etkileyici şeyin ne olduğunu düşünün. Belki evinizin duvarlarına küçük gökkuşakları ile işaretlemeler yapmıştır ya da belki güneş ışığında sessizce kitap okumaktan hoşlanıyordur. Bu gibi detayları düşünün ve onun kişiliğini belirlemeye çalışın.

Daha Fazla
Haftalık dekorasyon önerilerini ve yeni ürünleri takip etmek için
bize katıl!