BLOG

Bebek Odası için Kolay Uygulanabilir ve İlham Verici Fikirler

22.02.2021

Bebeğinizin odası söz konusu olduğunda en önemli fikir sizinkidir. Çünkü burada en çok vakit geçirecek kişi sizsiniz ve bu yüzden sevdiğiniz şekilde bir oda dekore etmek önemlidir. Boya renklerinden dekorasyona ve kendin yap projelerine kadar ilham veren fikirleri aşağıda sizler için derledik.

Bebek Odası için Beklenmedik Boyama Fikri: Tüm Odayı Tek Renkli Hale Getirin

Bebek odanızın duvarlarını ve tavanını eğlenceli, her ortama katkıda bulunan Playful Pink rengimiz ile boyama fikrine ne dersiniz? Hem ebeveynler hem de bebek için sofistike bir hava yaratır. Ayrıca iki yüzeyde de aynı rengi kullanmak küçük alanların olduğundan çok daha büyük hissedilmesini sağlar. 

Beyaz Duvarlarda Belirli Bir Alan için Duvar Kâğıdı Kullanmayı Tercih Edebilirsiniz

Beyaz duvar boyası asla modası geçmeyen bir klasiktir. Bebek odanızı en gerçek beyazımız olan Lights of Himalayan ile boyamak ışıkla dolu, mutlu bir alan yaratır. Ayrıca cinsiyet açısından tarafsızdır ve bol miktarda renkli vurgu ile dekore edilmeye açıktır. Eğer biraz daha fazla eğlence ve biraz renk katmak isterseniz de tüm alanı kaplamayan, geniş desenli duvar kağıtları tercih edebilirsiniz.



İki Renkli Duvar Boyama Stilleri Deneyebilirsiniz

Duvarlarda iki farklı rengin kullanımı bir odanın dekoruna çarpıcı dokunuşlar yapmanızı sağlayabilir. Odanızı gri renklerimizden Urban ile boyarken tek bir duvarı ise mavi-yeşil renklerimizden biri olan Koh Samui ile boyamak modern ve havalı bir görünüm yaratmanızı sağlayabilir. Ya da aynı duvarda çift renk uygulamasını da deneyebilirsiniz. Hem klasik hem de modern tarzlı odalarda uygulanabilecek bu yöntemde çok farklı renkler kullanılarak odanın dekorasyonunu bambaşka bir hale getirebilirsiniz. Bel hizasına kadar olan kısmı yeşil alt tonlu mavimiz Deep Sea ile boyarken geri kalan kısmı pembelerimizin en yumuşak ve sıcak tonlarından Modern Love ile boyayarak vurucu bir etki yaratabilirsiniz.


Duvar Kâğıdı Yerine Desen ile Boyama Yapabilirsiniz

Eğer duvar kâğıdı için ekstra bir bütçe yaratmak istemezseniz boya ile kendi baskınızı kendiniz yapabilirsiniz. Tek tip bir görünüme sahip olmayan, her fırça darbesinin farklı bir dokunuş yaratmasına izin verecek bir desen bulun ve uygulayın. Bu sayede hem kendi yaratıcılığınızı kullandığınız hem de klasik bir duruştan uzak olduğunuz özgün bir dekorasyona sahip olabilirsiniz.

İlham Verenler

Bütçenizi Zorlamadan Yapılabilecek Kolay Dekorasyon Fikirleri

Sınırlı bir bütçe ile şık ve havalı bir dekorasyon yapma fikrine ne dersiniz?

Bütçeniz sınırlı da olsa Instagram’da paylaşmaya layık bir alan yaratmak tamamen mümkün. Şık bir ev yaratmak için gerçekten çok para harcamanıza gerek yok, sadece yaratıcı ve cesur olun.

Daha Fazla

Evde Sıkıldığınızda Deneyebileceğiniz Kolay Kendin Yap Projeleri

Evde çok fazla zaman geçirdiğinizde, odalarınızın görünüşünü ve verdiği hissi sevmek istersiniz. Bunun için duvarları boyamak dekorasyonu değiştirmenin kolay ve ekonomik yoludur. Büyük bir eviniz ya da küçük bir daireniz de olsa bu işlem hızlı bir şekilde uygulanabilir ve her büyüklükteki alanda kullanılabilir.

Daha Fazla

Dinç ve Pozitif Olmak İçin İlham Veren Renkler

İnternet arama verilerine göre her ay 20,000’den fazla kişi ‘sağlık’ ve ‘zindelik’ konularında arama yapıyor. Ve bu rakam yıldan yıla büyümeye devam ediyor.

Daha Fazla
Haftalık dekorasyon önerilerini ve yeni ürünleri takip etmek için
bize katıl!