BLOG

Evde Sıkıldığınızda Deneyebileceğiniz Kolay Kendin Yap Projeleri

05.03.2021

Evde çok fazla zaman geçirdiğinizde, odalarınızın görünüşünü ve verdiği hissi sevmek istersiniz. Bunun için duvarları boyamak dekorasyonu değiştirmenin kolay ve ekonomik yoludur. Büyük bir eviniz ya da küçük bir daireniz de olsa bu işlem hızlı bir şekilde uygulanabilir ve her büyüklükteki alanda kullanılabilir.
En sevdiğimiz Kendin Yap projelerinden bazılarını sizler için topladık, hemen başlayalım;

1-Banyonuza Spa Benzeri Hisler Ekleyin
Banyonuzu aydınlatmak, otomatik olarak beyaza boyamanız gerektiği anlamına gelmez. Dinamik bir açık mavi-yeşil olan Ocean Air, havadar ve rahatlatıcı hissetmenize yardımcı olur. Birkaç ahşap aksesuar ile bol miktarda bitki de eklediğinizde banyonuz kişisel bakımınızı yapmak için ideal bir yer haline gelir.

2- Duvarlarınıza Boyalı Bir Kemer Ekleyin
Bir odadaki ayrıntılara dikkat çekmek için kemer şeklinde boyama yapmayı tercih edebilirsiniz. Odanızın görünümünü değiştirmenin veya güzel bir tablonuzu sergilemenin kolay bir yoludur. Üzerinde asılı olan aksesuarınız ile kontrast oluşturan bir renk seçin, koyu pembe renklerimizden Hopeful gibi.

3- Büyük Bir Nokta İşareti ile Odanızın Havasını Değiştirin
Duvarınızı grimsi bir mavi olan Windy Blue ile boyarken yumuşak bir pembe Modern Love ile kocaman bir nokta işareti yapmak eğlenceli bir dokunuş katacaktır. Ayrıca yine bir kendin yap projesi olan makrome ile duvarınıza hareket katmak da harika bir ahenk yaratacaktır. Böyle büyük bir nokta işareti ile yeni bir dokunuş yapmak için önceden artan boyalarınızdan da yararlanabilirsiniz.

4- Eğlenceli Renkler ile Kapılarınızı Boyayın
Kapılarınızı renklendirme konusunda cesur olun. Mavi, yeşil, kırmızı ve hatta belki siyah renk ile boyadığınız kapılarınız evinize kişilik katacaktır. Bizim tercihimizi sorarsanız, yeşil alt tonlu sakin bir mavi Tropical Breeze ile evinize havadar bir dokunuş yapmış olursunuz. Hafta sonunu değerlendirmek için harika bir kendin yap projesi!

İlham Verenler

Bebek Odası için Kolay Uygulanabilir ve İlham Verici Fikirler

Bebeğinizin odası söz konusu olduğunda en önemli fikir sizinkidir. Çünkü burada en çok vakit geçirecek kişi sizsiniz ve bu yüzden sevdiğiniz şekilde bir oda dekore etmek önemlidir. Boya renklerinden dekorasyona ve kendin yap projelerine kadar ilham veren fikirleri aşağıda sizler için derledik.

Daha Fazla

Bütçenizi Zorlamadan Yapılabilecek Kolay Dekorasyon Fikirleri

Sınırlı bir bütçe ile şık ve havalı bir dekorasyon yapma fikrine ne dersiniz?

Bütçeniz sınırlı da olsa Instagram’da paylaşmaya layık bir alan yaratmak tamamen mümkün. Şık bir ev yaratmak için gerçekten çok para harcamanıza gerek yok, sadece yaratıcı ve cesur olun.

Daha Fazla

Dinç ve Pozitif Olmak İçin İlham Veren Renkler

İnternet arama verilerine göre her ay 20,000’den fazla kişi ‘sağlık’ ve ‘zindelik’ konularında arama yapıyor. Ve bu rakam yıldan yıla büyümeye devam ediyor.

Daha Fazla
Haftalık dekorasyon önerilerini ve yeni ürünleri takip etmek için
bize katıl!