BLOG

Geleneksel Yapı Market Yerine Neden Whynot?’ı Tercih Etmelisiniz?

18.03.2021

Evinizi dekore etme fikri eğlenceli ve heyecan vericidir. Ancak bu sürecin ilk adımlarından biri alışverişe çıkmak, malzemeleri araştırmak ve incelemek, istediğin duvar boyası rengine karar vermek için birden fazla mağazayı gezmek gibi biraz zahmetli bir süreçtir.WhynotPaint olarak bu yorucu ve can sıkıcı süreci sizler için kolaylaştırmak istedik ve kapınıza kadar teslim edilen, seçkin renklere sahip, kaliteli malzemelerin yer aldığı bir kutu hazırladık. Şimdi evinizi boyama ve güzelleştirme zamanı. İşte Whynot?’ı tercih etme nedenleriniz:


 

Boya alışverişini kolaylaştırıyoruz
Renk seçimi sürecini kolaylaştırmak için sizlere Whynot Sample Kit hazırladık. Eğer birkaç renk arasında kararsız kaldıysanız ya da renginize karar verdiniz ama duvarınızda, odanızda nasıl duracağından emin olamıyorsanız, istediğiniz renklerden size Sample Kit gönderebiliriz. Bu Sample’ları duvarınıza yapıştırıp mobilyanız ile uyumunu, gün ışığında ve karanlıkta nasıl durduğunu deneyimleyebilirsiniz. Böylece boya alışverişine çıkmadan evinizden dilediğiniz rengi seçme şansına sahip olabilirsiniz.

Her şeyi kapınıza kadar teslim ediyoruz
Yapı markete gidip gelmektense zamanınızı daha anlamlı şeyler yaparak geçirmeyi tercih edeceğinizi biliyoruz. Bu nedenle koltuğunuzdan alışveriş yapmanıza olanak tanıyan daha iyi bir deneyim yarattık. Kolay çevrimiçi sipariş, sorunsuz ve kolay ödeme, hızlı teslimat ve ihtiyacınız olan her şeyi kapınıza teslim imkanları sunuyoruz.

Herkesin kolay bir şekilde uygulayabileceği duvar boyası
%100 saf akrilik su bazlı boyamız tecrübesiz olsanız dahi kolayca uygulanabilecek şekilde formüle edilmiştir. Seyreltmeden sadece karıştırarak uygulamaya başlayabileceğiniz formda bir boyadır. Piyasadaki diğer duvar boyalarından daha kapatıcı ve uygulanması daha kolay bir boya olduğunu garanti ederiz.
Whynot? ile olan deneyiminizin her yönden mükemmel olması için çok çalışıyoruz ancak satın alma işleminizden sonra memnun değilseniz bunu düzeltmek için elimizden geleni yapmak için sizinle her zaman iletişimde olacağız.

Boyamaya Başla

Bir Odayı Boyamak İçin İhtiyacınız Olan Malzemeler Nelerdir?

Duvar boyama konusunda acemi ya da profesyonel olmanız bu işin sürecini tabi ki bir miktar etkiler ama asıl sonucu değiştiren şey malzemelerinizin yeterli ve kaliteli olması ile alakalıdır. Kaliteli boya malzemeleri kullanmak yüksek kaliteli sonuçlar elde etmenizi sağlar. Boya renginize karar verdikten sonra deneyim seviyeniz ne olursa olsun uzman bir şekilde bitiriş elde etmek için doğru boya malzemelerini seçmelisiniz.

Daha Fazla

Kestirme Nasıl Yapılır?

Kestirme, yüzeyin geri kalanını boyamaya başlamadan önce duvarların ve tavanların ana hatlarını çizme tekniğini tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Esasen bir sınırla başlamak anlamına gelir. Boyama işlemine kestirme ile başlarsanız daha düzgün köşeler ve genel olarak daha keskin ve temiz bir yüzey elde edeceğinizi garanti edebiliriz.

Daha Fazla

Boya Fırçaları Nasıl Temizlenir?

Güvendiğiniz bir markadan kaliteli bir boya fırçası almak biraz maliyetli olabilir ama bize güvenin, iyi bir boya fırçası sizin için bir yatırım olacaktır. Bir odayı boyarken küçük bir el işi fırçası ya da nalburdan alınmış kalitesiz bir fırça kullanmak emin olun sizin için işleri zorlaştıracaktır. Kaliteli fırçalar, doğru bakım ve temizlik teknikleriyle sakladığında size birkaç boya projesi için kullanım ömrü sağlayacaktır.

Daha Fazla
Haftalık dekorasyon önerilerini ve yeni ürünleri takip etmek için
bize katıl!